strategiHvordan utvikle en LinkedIn markedsføringsstrategi?

Hvordan utvikle en LinkedIn markedsføringsstrategi?

Selv om LinkedIn ble grunnlagt i 2003 som et profesjonelt nettverksnettsted, har det gått lenger enn det over tid. I dagens forretningsverden har LinkedIn blitt et av de kraftigste markedsføringsverktøyene.


Denne transformasjonen krevde at selskaper utviklet en effektiv LinkedIn-markedsføringsstrategi for å få et konkurransefortrinn i sine bransjer.


Det som skiller LinkedIn fra andre sosiale nettverk er at LinkedIn er svært gunstig for B2B markedsførere. En betydelig del av B2B-kundeemner generert av sosiale medier kommer fra LinkedIn. Det er delvis fordi plattformen brukes av mange topp profesjonelle påvirkere, bransjen beslutningstakere, og tankeledere.LinkedIn markedsføring er en nyttig måte å lage et rom for deg sel.


Utvikle Linkedin Markedsføringsstrategi for merkevarer

En robust LinkedIn-bedriftsstrategi kan hjelpe deg med å bygge merkebevissthet, øke trafikken på nettstedet, generere kvalitets leads, til og med etablere deg som bransjeleder. Men å promotere merkevaren din på LinkedIn krever veldefinerte mål og noen taktikker.

Her vil vi gi noen LinkedIn markedsføring ideer for å hjelpe deg å tenke på hvordan du utvikler en vellykket strategi.

Angi målene dine

Det finnes en myriade av måter å nærme seg LinkedIn på for bedriften din. Men typen innhold du publiserer og metodene for distribusjon av innleggene dine, avhenger av hva du vil oppnå for bedriften din.

Derfor er det avgjørende å tenke på målene dine før du utformer din digitale markedsføringsstrategi for LinkedIn.


De vanligste målene for å bruke LinkedIn-markedsføring inkluderer å bygge merkebevissthet, generere kundeemner, øke salget, forbedre merkevarens omdømme, engasjere seg med målgruppen.


Du bør tydelig definere hva merkene dine trenger mest på det tidspunktet. Målene dine skal være realistiske, relevante, målbare og tidsbundne. Det kan ta tid å nå målene dine, men det er ikke vanskelig hvis du leverer konsekvent innhold og kvalitetsinnhold, hold deg oppdatert i bransjen din.


Og veldig viktig, bør du brainstorme og komme opp med en effektiv arbeidsplan etter målene du har satt. Arbeidsplanen kan inneholde noen generelle strategiske hensyn og begrensninger i omfang.

Forstå målgruppen din

Hvis du vil publisere flott LinkedIn-innhold, må du vite hvem du målretter mot.Utvikling av en effektiv LinkedIn-strategi krever en klar forståelse av målgruppen din.


Du kan segmentere publikummet basert på ulike parametere som tittel, sted, bransje.LinkedIn hjelper deg med å utforske og målrette mot de riktige personene for bedriften din gjennom avanserte søkemetoder.


Du kan også bla gjennom listene over tilkoblingene dine for å se andre mulige tilkoblinger.Husk at LinkedIn for det meste er en B2B-kanal, må du være spesifikk om publikummet ditt.Når du utforsker målgruppen din, bør du fokusere på problemene de opplever, inkludert spørsmålene når og hvorfor de opplever disse problemene.


For å forstå målgruppen din kan du bruke analytiske verktøy og finne ut mer om følgerne dine og besøkende på siden.Analytics-delene gir deg innsikt i hva målgruppen din gjør.


Du kan deretter ta ytterligere skritt som å designe bedriftssiden din og lage innhold som vil tilfredsstille deres spesifikke behov.

Opprett en effektiv firmaside

Bedriftssiden din blir den første samhandlingen du vil ha med målgruppen din. Ved hjelp av en godt utformet bedriftsside kan du tilby en måte å markedsføre produktene og tjenestene dine på og bygge merkevaregjenkjenning på.diskutere linkedin markedsføringsstrategi


Bedriftssiden skal hjelpe de besøkende med å lære viktig informasjon om bedriften din, inkludert produkter og tjenester, ansatte og hovedkontor. For å øke troverdigheten din, bør du oppgi nettstedet ditt, bedriftens størrelse, spesialiteter og andre detaljer.


Sammen med en fengende beskrivelse tekst som nevner din merverdi til din bransje, din firmalogo av en passende størrelse er ganske viktig som de visuelle elementene vil gjøre siden skiller seg ut. Med LinkedIn kan du forhåndsvise hvordan siden din ser ut, slik at du alltid kan se på deg selv fra et tredjepersonsperspektiv.


Husk at en omfattende og dynamisk bedriftsside er det første trinnet som styrker bildet ditt og forbedrer profesjonaliteten din.

Publiser engasjerende innhold

innhold er nøkkelen til LinkedIn-markedsføringsstrategien din. Høy kvalitet, friskt og originalt innhold vil gjøre at du får mange følgere, og enda viktigere, det vil hjelpe deg å holde dem og engasjere seg med dem.


Derfor bør du dele meningsfylt innhold som vil appellere til publikummet ditt. Å lage innhold for LinkedIn er mye mer enn å publisere kampanjeinnlegg. Hvis du er villig til å øke engasjementet på siden din, bør innleggene dine inneholde nyttige tips, triks og informasjon relatert til bransjen din.


Studier viser at LinkedIn-brukere reagerer godt på lærerikt innhold. Du kan fokusere på fagene du kan gi god innsikt om og gi nyttig informasjon om. How-to-do artikler kan være en effektiv måte å gi lærerikt innhold. Husk også å bruke relevante emneknagger for synlighet. Innholdet ditt skal også hjelpe følgerne dine med å holde seg oppdatert på den nyeste utviklingen i bransjen din.


Videre kan du bruke litt tid på å tenke lederskap artikler. Du kan dele din ta på den nyeste utviklingen i din bransje eller nye løsninger for målgruppens vanlige problemer. Mens du tenker på kvaliteten på innholdet ditt, bør du huske at for mye selvpromotering kan påvirke markedsføringskampanjene dine negativt. Når det gjelder hvilken type innhold du vil gi, kan du få hjelp fra sosiale medier.


Byråer vet hvordan du presenterer din opprinnelige tenkning mest interessant. Case-studier, white papers, infographics og pulsinnlegg er noen eksempler på hvilke typer innhold som fungerer bra på LinkedIn. Husk at visuelle effekter er avgjørende. Du bør inkludere grafer og bilder for å være fengende. LinkedIn har også nylig introdusert «Stories», en funksjon som har blitt populær på mange sosiale medieplattformer.


Det er en utmerket idé å bruke den. Du kan bruke LinkedIn Stories til å dele øyeblikkene dine bak kulissene dine og arbeidet ditt med de aktuelle prosjektene dine. Å holde en Q&A-økt er en annen måte å komme opp med interessant innhold ved hjelp av denne nye funksjonen.

Mål din suksess

Den siste delen av LinkedIn-strategien din er å spore analysene dine for å se om strategien din fungerer. Dermed kan du ta informerte beslutninger om markedsføringsmålene dine.

Hvis du forstår viktig informasjon som demografien din, viktige beregninger for innleggene dine, engasjementsraten, profilvisninger etter jobbtittel, kan du se hva du bør oppnå mer. LinkedIn har analyse i appen på Administrer side.

Du kan nå informasjon om besøkende, oppdateringer og følgere der. Gjennom ytterligere analyseverktøy kan du spore engasjementet ditt, hvor ofte publikum liker, kommenterer eller deler innholdet ditt, konverteringene dine, hvor ofte et av publikumsmedlemmene dine gjør noe for produktet eller tjenesten din, og netttrafikken din, hvor ofte nettstedet ditt klikkes.

Men for en omfattende analyse av strategien din, du kan trenge litt veiledning. Så det er bedre å bruke et profesjonelt analyseverktøy. Du kan ta en titt på verktøy for sosiale medier for å utforske analysedelene deres. Gjennom profesjonell hjelp kan du få LinkedIn-markedsføringsytelsen riktig analysert og få ytterligere tips for strategien din.

Konklusjon

LinkedIn har et stort potensial for å hjelpe merkevarer med å skille seg ut i næringslivet. Med en godt utformet markedsføringsstrategi kan du bruke denne plattformens potensial til merkevarens fordel. Digitale markedsføringsbyråer kan også enkelt støtte dine LinkedIn markedsføringsstrategier avhengig av hva som er rimelig for bedriften din.

Written by

Creative designer • CO-Founder Ovren

Top
[borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA