Om meg – Ovren Digitalbyrå I Norge
Rafał Wróblewski

Jeg er kreativ designer.

Folk du vil like, gjør arbeid du vil elske.

Hei. Jeg heter Rafał – jeg arbeider med grafikk, nettsteder og jeg er skaper av "Ovren". Jeg eksisterer for å heve mennesker og merkevarer rundt meg; lage verk som tiltrekker seg, engasjerer og inspirerer, og streber etter å gjøre hjørnet vårt i den digitale verden vakrere, mer funksjonelt og av natur bedre enn vi fant det.

– Grafisk design

– Nettside design

– Markedsstrategi

– Sosiale medier

– Annonsering i søk

– Analytics og SEO

OVREN

Først er jeg menneske, andre en kreativ designer.

Slik bygger jeg merkevarer som er menneskelige.

Jeg forstår at selv om digital markedsføring fremdeles er i utvikling, forblir den forankret i menneskelig tilkobling. Jeg vet dette fordi jeg også er konsulent og driver en liten bedrift. Jeg vet hva det vil si å føle meg koblet til merkevaren, påvirket av design og endring av innholdet, og det er derfor jeg lager digitale opplevelser fulle av hjerte og sjel.

Top
[borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA